Søger stor pik sexnoveller familie

søger stor pik sexnoveller familie

Det skulle jeg nok finde ud af. Det, jeg kom til at opleve på den tur, blev et varigt minde, jeg aldrig vil glemme. Og da slet ikke min familie. Sex i familien - Nær relation 4   Vi skulle på tur sydpå mine forældre, min søster og jeg. Det jeg kom til at opleve på den tur, blev et varigt minde, jeg aldrig vil glemme.

En dag han kom uanmeldt, og uset? Før han vidste af det var han ikke jomfru mere Han kom i hendes mund, imens det løb ned af benene på hende? Hun viste sardonisk sin krop for ham, og truede ham til at onanere imens hun svinede ham til med skældsord. Så blev det ham for meget, han vred hendes arm om, smed hende på sengen? Den lægestuderende var sort, og deltog ivrigt i den videre undersøgelse af denne unge dreng.

Drengen må sluge og slikke? Vi havde det sjovt sammen og på vejen hjem, ja så skete det bare. Jeg skulle bo hos min tante, der havde en dejlig datter min kusine på Mon min kusine kunne lære mig noget? Hun udfordrede dem med strip poker og sin hidtil uberørte krop. Det blev ikke kedeligt!! Her mødte jeg 2 søstre på 16 år.

Vi hyggede os, med samtidig fik jeg også fortalt deres forfærdelige historie. Der var specielt 2 af lærerne, som jeg lærte at kende på en lidt speciel måde. Den er ikke fræk i den forstand, men den kunne lægge op til et eller andet. Husk det er kun fantasi.

Kommer hun derfra tilfredsstillet eller var det hele noget møj. Imens mandens kæreste og den unge kvindes fire veninder intetanende sover i køjerne ved siden af, mødes de på toilettet, Han udforsker toiletterne, undersøger det hele, indtil han igen MÅ onanere Han får listet sig ind i lærerns rum, inden han bliver set af den 10'ende klasses piger der myldrer ind for at bade.

Han bliver og lurer, nyder synet Så de blev nød til at dele De viste deres kroppe for hinanden, mærkede, prøvede? Egentligt var det vist ikke så dårligt - vel? Mellem Odense og Middelfart tager en bestemt person ved os. Du ser dejlig ud. Vi må bare have hinanden. Da jeg troede jeg var alene småblundede jeg, men vågnede brat op, da jeg mærkede en hånd på min pik.

Han spurgte om jeg havde lyst til lidt fræk sex. Det er det på en måde også, men ikke der, hvor man normalt tænker på. Læs selv videre og bliv overrasket   Konen og Veninden     Tilføj til min liste Skrevet af: Pigerne lærer alt om klemmer, får rødt smækkede bagdele, og lydighedstræning.

Selvfølgelig havde jeg en brænder, men da hun kom endte det med noget mere, for kors hvor var hun fræk. Mandesex 3   Et rigtigt "loveletter" Dejlige tanker nedfældet på blankt papir.

Fantasi og ønsketænkning i en dejlig blanding. Kan læses af alle. De aftalte at mødes en mandag aften. De går i sex bio og så sker der ellers ting og sager, både i biografen og på hotelværelset. En af kunderne var en dame på omkring år. Hende blev han rigtig gode venner med, og besøgte hende også selvom han ikke skulle ud med varer til hende. Hun var en af de faste kunder, og jeg havde tit hjulpet hende.

En dag faldt hendes kørekort ned bag disken og jeg besluttede mig for at køre ud med det. Han havde egentligt gerne villet ud sammen med gutterne, men da han fik at vide at datteren til dem de skulle besøge ville være hjemme ændrede han mening   Lyde i natten     Tilføj til min liste Skrevet af: Måske bliver de også inspireret til at gøre en indsats selv.

Hvad var det hun ikke kunne huske og fandt hun ud af det. Hvordan var det nu det var -- hmmmmm - rart. Samme aften skulle jeg hjem til Malta. Hun inviterede sig selv med og jeg sagde ja tak. Læs selv, hvad der videre sker på vej til Malta og på selve Malta. I vil ikke blive skuffet. De aftaler at bryde alle grænser Hendes mand var meget historisk interesseret og var taget alene på en tur i bjergene nogle dage. Der sad hun helt alene og meget tændt. Hvad gør man så?

Hun tog sin dildo og gik ud på terrassen. Her starter hendes hede eventyr. De udveksler tlf-numre og holder kontakten til sommerferien, hvor pigen så får lyst til at komme forbi i en uges tid. Det udvikler sig og? Det var ellers begyndt med at kollegaen skulle hjælpe med nogle lofter i soveværelset, men det endte med noget helt andet. Efter lang tids overvejelser gik jeg med til det.

Jeg fortrød ikke, da jeg fik masser af? Det endte med at vi havde sex sammen. En dag overraskede indehaveren mig. Hun inviterede mig indenfor og så kan du selv læse, hvad der videre sker. Men solen varmer drengene og får pikkene til at klø. Fissen på gårdejerens kone kløer også. Hun opsøger hesteboksen, hvor drengene finder hende. Og hvad mon drengene ellers finder på? Da min moster fik en neglig? Hun er meget fascineret af ham og en dag så sker der noget. Pia savner sådan sin mand Paul, men kan ikke rigtigt opfylde hans behov.

Hun kunne godt tænke sig at overraske ham. Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 personmed i sengen. Det ser imidlertid ud til at Paul har haft de samme tanker.

Pigerne har ikke tænkt på, at festivalen først er en uge senere, Hvilket giver dem et problem. Det har han imidlertid en løsning på, idet han inviterer dem til at bo i sommerhuset mod at de gør nogle små tjenester. Vil det lykkes for ham og er det nu så godt som de siger. Er han ikke hjemme?. Hun låser døren op og hører lyde inde fra stuen. Da hun forsigtigt kigger ind ser hun sin kæreste nøgen og godt i gang med at onanere? Imens vi skal Per leve i stalden som en ko.

Han lovede at ville glemme alt om det, hvis hun til gengæld ville gøre ALT hvad hanbad hende om. Det gik hun med til. Men Lone og hendes mand ved ikke, at der er fissesultne skovarbejdere på arbejde den dag.

Først går tiden - og hvor var det nu festen skulle være?? Denne unge mand må se i øjnene, at aftenen ikke kommer til at forløbe helt som planlagt, men mon det dog er så galt? Denne mand møder sin drømmepige - eller er det pigen han er interesseret i.

Svaret blæser i historien. Imidlertid fortrød hun, men jeg ville afsted, så jeg pakkede cyklen og drog afsted. Det blev jævnt kedeligt eller gjorde det?. De skal snakke træning, men som den liderlige buk Henrik er havner han selvfølgelig i bukserne på hende.

Det er varmt og mon hendes drømme bliver opfyldt. En flot kvinde satte sig på hans skød og ønskede at han kom forbi hendes hjem nytårsaften. Hun ville nemlig give ham lige netop det som han kunne li?. Så jeg besluttet, at jeg ville barbere hårene af fissen, inden jeg tog i byen, for at se, om jeg kunne være heldig at få noget i aften. Efter badet fandt jeg noget lækkert tøj frem, men jeg glemte en enkelt ting, vil du vide, hvad det var, må du læse den færdig Imidlertid sagde sminkøsen "Du ligner en luder".

Det gav nogle ideer, som skulle afprøves!. Da hun næsten havde opgivet, kom der en høj flot genert mand ind. Ham skulle det være! Meen var han nu osse så genert da det kom til stykket? Især da overboen Signe slutter sig til Pia i haven, bliver historien våd? Siden tog de hjem til hende og forsatte. Hans gave til mig var en dildo, som han senere ville se mig bruge. Nemlig, når man først får børn, så bliver sexlivet meget nemt rutine.

Det bliver der gjort noget ved i historien - og børnene kommer først sent hjem næste dag. Vi legede en leg den nat i mørket. På skift gik fyrene hen og rørte ved en af pigerne. Han skulle så gætte hvem det var. Gættede han rigtigt fik han en præmie?. En dag tager han mod til sig og invitere hende hjem.

Han står midt i opvasken, der fylder det meste af køkkenet, da det ringer på døren. De var begge tændt. Hun sagde "hvis du venter skal han få". Men han kunne ikke vente mere, nu skulle hun have "den", og han fandt snoren frem.

Utroskab 4   Chefen havde siddet i møde hele formiddagen og var lidt træt, men da Lis som var ansat for nylig kom for at hjælpe chefen, syntes han at hun opførte sig lidt frækt, og det skulle vise sig at blive en rigtig fræk eftermiddag for både Chefen og Lis   Gaven     Tilføj til min liste Skrevet af: Den indeholder noget rødt nissepigetøj, som hun bliver bedt om at tage på, men der var mere i pakken.

Hvad mon det var. Hun var god, men der var en anden som var endnu bedre. Hvem mon det var. Chatten om sex, og skal nu mødes for første gang. Her starter kvindens fantasi, hvor hun får opfyldt sine dybeste drømme, og mere til. En dag da han besygte hende, lukkede hun op i badekåbe. Han kunne ikke undgå at se de store bryster i udskæringen. Hun holdt sig godt, af hendes alder. Om aftnen kommer han til at snakke med den ælste om sex, som påvirker dem begge.

Dette bliver starten på hendes sexliv. Henriette mente at hun er blevet for stor til at have en babysitter, men der var ikke noget at gøre. Det ringer på døren, og Maria en flot 20 årig pige stod i døren.

Senere da Henriette og Maria var alene, fik Henriette besøg af sin veninde Marlene. Henriette havde nu en plan, og fik uden det store besvær Maria overtalt til at vise dem hvordan man går i spagat.

Men det skulle hun aldrig have gjort, for pigerne var klar med rebet, og kosteskaftet. Da husvennen skulle kneppe hende, måtte hendes mand hjælpe husvennen med at få pikken op i konens, efter pikkens størrelse at dømme, ALT for lille fisse?

Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 person med i sengen. De går i byen sammen, og flørter med hinannen. En dag sker så det de begge vidste ville ske. Der faldt han i snak med Monica, sin onkels datter på 15 år. Da de snakker godt sammen, kommer de også ind på det erotiske enme, som tænder Henrik. Monica opdager at han har en noget stor bule i bukserne? Hvis tilfældet så spiller ind - hvordan reagerer man så, og blev det så ligesom forventet.

Ikke fordi hun var særlig flot, men hun tændte et eller andet hos ham. Efter nogle år møder han hende igen. Han fortæller hende om hans begær med hensyn til hende, og spørge hende om hun vil have sex med ham.

Den anden har alt sit 'legetøj' med og det får de rigeligt brug for. Men du må selv finde ud af til hvad. Da han skal sætte tape på hendes piercing i navlen, begynder hans fantasi at løbe Mon hun er med på den? Der fortæller en af hans veninder, om en fræk oplevelse hun havde dagen før. Dette tænder ham, og får ham til at udtænke en udspekuleret plan, som han sætter i værk? Deres forhold har ikke været for godt, men de håber at rejsen kan bedre det.

De møder en gammel bekendt af Per og det udvikler sig, men til hvad tror du.? Man svømmer næsten helt væk nogle gange, og det gør denne fyr i historien også. Især når han hører opera med en bestemt kvindelig solist, bliver han erotisk opstemt. Mon hun opdager ham, og hvad mon det ender med.

Kan han sin førstehjælp - eller har han studeret den kvindelige anatomi? Og hvad mon protøren tænker? Da festen var godt i gang manglede de sodavand. Faren ville gå ned for at hente det til dem, da han var på vej tilbød Julie at gå med ham, hvilket han ikke havde noget imod.

Da de var kommet ned i kælderen gik der lang tid inden de kom op igen. Hvad der skete dernede kan i selv læse. En hel del sikkert. Til sidst kommer straffen, men i form af hvad. Det var en dejlig varm dag.

Nu bliver man jo bare så liderlig af at smøre sig selv ind i solcreme, men det blev der hurtigt gjort noget ved.. Men var det virkelighed eller bare en drøm?

Find selv ud af det ved at læse historien. Hans fætter Jan holde ferie hos dem i en uge. Tidligt den første morgen vågner han ved at han mærker en stiv pik op af sit lår. Han forestiller en treng far, og hun er hans uartige datter.

Hun har varmet op til det hele dagen, da hun ringer til ham på kontoret og fortæller, at hun har været uartig. Spændt skynder han sig hjem, hvor hun allerede ligger klar i soveværelset. Da han kommer ind til hende, ser han straks, at hun har klædt sig som en lille pige, og da han kommanderer hende til at tage trusserne af, opdager han, at hun har barberet alle kussehårene af, så hun er helt glat, som en lille pige.

Hun erkender, at hun har onaneret, og som straf må hun indkassere en endefuld, men dermed slutter legen ikke. Væggene var papirtynde, og jeg kunne høre alt, hvad de lavede. Der blev onaneret en del i den uge, men læs endelig mere selv. Nu lå hun på sin seng og stimulerede sig tæt på udløsning, da hun pludselig blev afbrudt, men af hvad?.

Læs selv videre, hvis du tør!. Se det kunne du nok godt tænke dig at vide, og det kunne dette par også, da de en aften sad i deres hængesofa og naboerne lige var kommet hjem.

Hun kiggede på mig. Pludselig kom hun hen til mig og gav mig sit visitkort. Hun inviterede mig til at besøge hende næste dag. Vil du vide mere må du hellere læse den færdig selv   Min nuværende mand     Tilføj til min liste Skrevet af: Han fik mig til at prøve endnu mere, og han gjorde mig til sin slave.

Til sidst gjorde han mig også til en ludertøs, læs selv mere om den sag. Oplev her hvilken scene der fik Helles underliv til at krible. Heldigt for taxa chaufføren, at han hjælper hende ind. Pia bliver nemlig altid så liderlig når hun er fuld? Han masserede så det blev en gensidig lyst? De ligger nøgne i solen på stranden, varmen og nysgerrigheden tager til? Hedda har en fantasi om at være sammen med en årig fyr.

For at give den rigtige stemning til fortællingen, lægger de sig side om side i Lones seng? Datteren lå og solede sig Og blandede følelser startede i moderen. Hvad faren ikke ved, var at hun havde udset ham til at være sin første elsker. En dag kom hun hjem og bad ham skrive fem punkter ned, som han godt kunne tænke sig opfyldt, så de fik et bedre sexliv.

Hvis du vil vide hvilke det var, så må du hellere læse historien. Sofie var meget moden af en 13 årring at være og sex vidste hun også en del om. Hun indførte han i lidenskabens verden Bare det var mig, der var ham. En dag får han chancen. De skulle lave udestue, men det var ikke lige det der blev lavet.

Hvor er du dejlig. Jeg går nu hen til dig, og du vender dig om, mens du gør små bevægelser med underlivet. Jeg knapper nu din skjortebluse op.

Sådan begynder denne lille søde historie. Hun begyndte nu at dagdrømme om, hvordan det ville "gå" med de græske guder. Efter ankomsten de fik deres telt, og hun kiggede rundt for at se, om der var enlige mænd, men hun blev snydt. Den eneste som viste interesse for hende var?? Drømmer ja det gør vi jo nok alle sammen, men vores ven i denne lille historie drømmer om noget ganske bestemt.

Så hvis du vil vide det, må du hellere se at få læst historien. Mødte han nabokonen, der ligeledes var med sin hund. De gik ind til hende og fik kaffe. Under kaffen fortæller hun, at hun bliver ophisset at dyresex og om hans hund ikke snart skal have valpe igen?. Jeg havde skrevet sammen med en anden pige i et par måneder, og vi aftale at mødes i et sommerhus.

Det blev begyndelse til helt nye dejlige oplevelser. De skal bo i en hytte ud til Atlanterhavet og kommer rigtigt til at hygge sig med hinanden. En lille sød historie. Pludselig spørger jeg dig, om du ikke tænder på voldtægt? Vil du vide mere, bør du selv læse den færdig. Hun besluttersig for at stille sig ned dagen før, for dette fjernsyn måtte hun have. Mens hun står i køen, gruber en mand hende og tager hårdt fast i hendes bryster.

Her starter en grov udnyttelse af hende, uden at de andre i køen bemærker det. Hun kunne finde på de mest mærkelig påfund. Jeg besluttede mig derfor til at give hende igen af samme mønt og gemte mig i et skab for at forskrække hende. Men var det mon mig selv det gik ud over? Det skal være blidt men alligevel bestemt. Der i blandt en del kvinder. Især var der en som ved tidligere kurser havde vakt min opmærksomhed. Om aftenen flirtede vi med hinanden, og da det var på tide at bryde op fulgtes vi ad.

Hun gav mig et nu et kys, men jeg havde ikke tænkt mig at være min kone utro. Lise Lotte får så meget smag for sex at Rie´s mand nødes til at tage mødommen på hende. Det kunne denne fyr ikke, så derfor aftalte han med hende, hvornår de skulle mødes første gang. Jeg snupper et bad og grundet varmen går jeg ud i haven og lægger mig, jeg går i drømmeland Her er hvad jeg drømte "Jeg er strandet på en øde ø med to eksotiske kvinder.

Og varmen hidsede pigerne op. Vil du vide mere, må du læse den færdig selv. Hvilket han ikke havde noget imod, og han fik sin drøm opfyldt. Hvad den gik ud på, kan I selv læse om. Betina klatrede helt nøgen ind under hans dyne, hvor hun fik fat i hans Her begynder en hed morgen stund, hvor alle hygger sig.

Hun stod og kiggede ud af vinduet. Og pludselig fik hun en ubehagelig fornemmelse af at nogen kiggede på hende, og det hun havde ret i. Bagved hende stod Niels den lokale landsbytosse. Vil du vide mere, bør du læse den selv   Min så kaldte lillesøster     Tilføj til min liste Skrevet af: Vi har nemlig altid været fordumsfrie.

Der var nu noget, som jeg selv gik og drømte om. Hvad tror du det var?. Hvad mon det udvikler sig til. En dag opdagede hendes arbejdsgivere det, men ville vente med at afslører hende, til hun ikke kunne "bunde". Da dagen kom var "lånet" løbet op på ca. Kirstens mor finder nogle gamle billeder, hvor Kirsten og hendes to tvillingbrødre er sammen i sengen. Det kræver naturligvis en forklaring, og Kirsten fortæller hendes mor det hele. Begge kvinder er ret påvirkede af at få rullet de gamle oplevelser frem.

Hvad kan være mere dejligt end at komme hjem og få en liderlig velkomst af kæresten. Hun er varm, og da hun opdager, at kæresten vist også drømmer, vækker hun ham på den dejligste måde. Har hun så fået nok? Han vil lære hende om sex mv. Følge Solvejs oplevelser og hvordan hun hurtigt bliver modigere. Simon har aldrig været sammen med en pige før, om det ændrer sig, kan du læse mere om.

Parrene har første gang hed sex på rømø med hinanden, det videreudvikler sig på en rejse til Adriater havet. Grænser bliver u-stands-elig brudt, og nye liderlige indfald overrasker gang på gang Hvad , hvor og med hvem.

Læs selv - men vær forberedt. Denne unge pige vil have sine fantasier levet ud, og hun bruger gladeligt, hvem hun kommer i kontakt med til at hjælpe sig med nysgerrigheden. Både de, der næsten er for unge - og de, der næsten er for gamle - men overraskelser kender ikke til alder.

Da kan kikker forbi vennens kæreste, finder han hende liggende mellem en anden mands ben. Han giver hende besked på at adlyde ham, hvis han ikke skal fortælle det til hendes kæreste. Her starter hendes straf. Var det venindens beretning om et hedt møde eller var det den lange varme tunge der gjorde at hun følte sig tændt.

Læs historien og få svaret på hvordan det også kan være at passe en fremmed hund. Pludselig fanges hans interesse, af klassens skønneste "sild". Hun er så dejlig, at det går lige ned i "ynglekæppen", og han må ud på toilettet, for at lette trykket, men "silden" vil det anderledes, og det er absolut ikke dårligt!

Derfor spurgte hun sin vært om hun ikke kunne få udsættelse med huslejen. Men værten stillede betingelser og de var. Ja hvis du vil vide det, så skal du læse historien. Men hvis han nu tilfreds stiller ham, holder han sin mund. Men så dukkede hans logerende op. Jeg havde lovet min mor at hjælpe til og skulle efter maden sætte i opvaskemaskinen. Da jeg var færdig med at sætte i opvaskemaskinen gik jeg ind for at se tv. Damerne havde fået noget at drikke kunne jeg høre, for de snakkede om deres sexfantasier.

En af dem kunne godt tænke sig at lære en dreng op. Så slår bruden''s far på sit glas, og jeg taber min serviet på gulvet. Vil du vide hvad der videre skete under talen må du læse den færdig selv. Til hjælp har de fået en af konens venninder, men det er ikke malerarbejde de hygger sig med den dag. Jeg havde fantasier om at prøve at have sex med en mand. Efter mange overvejelser og samtykke fra konen, tænke jeg, at nu skulle det være.

På nettet fik jeg kontakt med en mand som havde nøjagtig de samme ideer. Vi aftaltes, at mødes for at se om kemien svingede. Det gjorde den, og ugen efter mødtes vi igen for at gøre alvor af vores fantasi om at have mandesex.

Da han åbnede stod der en ung spejderpige. Hun ville sælge lodseddeler til deres spejderhytte. Han foreslog at hun kunne tjene kr. Hvis han måtte tage nogle billeder af hende. Det var hun med på, men hun var frækkere end han havde forventet. De aftalte tid hver for sig. Datteren var den første der skulle have en riddetime. Han viser hende bla. Den plads hvor hestene skal bedækkes. Historien udvikler sig igennem kapitlerne, til mere end han havde regnet med.

Datteren var den første der skulle have en ridetime. Smokingen var taget frem ligesom værtrollen var pudset af. Jeg havde kun været kæreste med min kæreste i 3 mdr. I nat ville hun have sex under festen.

Vi endte på badeværelset, da det var det eneste ledige rum Hendes veninde begynde at røre ved hende og inviterede mig til at være med. Hun vidste ikke, at min ven var der, og hun begyndte at lægge op til mig. Jeg besluttede mig for at give hende bind for øjnene og lade min ven være med i legen, uden at hun vidste det.

Han tog hende med i skoven og havde overrasket hende med frokost og jordbær. Intet skulle hun gøre selv, han gjorde alt for hende denne aften.

Det gør de, for at de kan få tid til at se mere til hinanden. Faderen har et godt øje til sin datter, og da de er ude at svømme i søen opfordre han hende til. Nej Uha Uha ikke flere afsløringer. Og dog senere kommer moderen også ind i billedet, men det må du selv læse om. Da den første dag var gået ville jeg slappe af med et spabad og en tur i saunaen. I saunaen sad også 2 muskuløse mænd fra kurset. Vi fik hurtigt andre ideer end blot at sidde og svede hver for sig. Da min lod som om han var faldet i søvn, fik jeg gang i en sexet dans med min kone og min ven så på.

Da jeg fik migræne, tog jeg tidligt hjem, og opdagede de 3 veninder sidde og tage på hinanden. Jeg kørte min datters veninde hjem og endte med at tilbringe 5 timer hos hende. Det var første gang, jeg havde sex med en anden pige. En dag skulle jeg til lægen, da jeg havde haft problemer med min astma. Han spurgte mig, om jeg var blevet undersøgt af en 'gynækolog'. I USA bliver alle kvinder undersøgt af en 'gynækolog' når de er omkring 18 år.

Jeg sagde ok til det, og der kom til at ske ting og sager. Lotte havde aldrig prøvet det, og var egentlig heller ikke interesseret i at prøve det, men da vi denne eftermiddag havde sex, stikkede jeg min ene finger op i hendes røvhul. Det viste sig, at Lotte denne dag vilel miste sin anale mødom. Jeg fik besøg af en kurerer som leverer varer til vores firma.

Det var Anja, som jeg havde set og snakket med tidligere. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende. Hun begyndte at røre ved sig selv i søvne. Damen vågnede, da nogle fuldebøtter begyndte at genere hende. Da de var stået af, spurgte hun mig om, hvad jeg havde set, da hun sov, og hun fortalte mig, hvad hun havde drømt.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Søg Nu på sexwriter. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda Vil du over fars knæ? Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Når det hele går.. På sommerferie Naboens datter. Dit sted på nettet med erotiske historier. Vi udgiver historier hver dag. Alle sex noveller er gratis!

Læs vores erotiske historier nu. Caféen Min første mandese Hvordan en mand med en stor pik bliver populær i swingermiljøet. En særdeles veludrustet moden mand fortæller om livet på livets solside med en sjælden stor pik. Bo slap hurtigt sin T-shirt, hev shortsene over den røde bagdel og vendte sig rundt, og så Anna og hans roommate i døren. Peter og Rikke har været gift i 5 år og Peter ved godt, at Rikke er glad for at være nøgen i det offentlige.

En fototur der endte anderledes end normalt, men som jeg havde drømt om længe. Efter min kones alt for tidlige død, kom jeg i den grad til at savne se, som vi gavde dyrket meget intensivt helt op til hendes død, men! Nora keder sig en del, men så ringer Martin, og det bliver pludselig en noget mere spændene aften.

En dag så jeg min roommate Bo´s bagdel få smæk af en kvinde. En overraskelse igangsættes og veninden Andrea får en oplevelse hun sent vil glemme. Janne skal på efteruddannelse og her møder hun Rasmus som hun bliver draget af. Hvad lidt hjælpsomhed ved en julefrokost kan føre til? En, af flere, fantasi historier om dengang pigen Kimmie mødte Suspekt for første gang. Den sædvanlige julefrokost hos genboen, som udviklede sig ret usædvanligt!

Jeg har gennem flere år boet som udlejer i en ejendom, der nu er blevet overtaget af Sandy Q og hendes søster, der er to smukke og guddommelige Dominaer. Hun nød at lade fingrene gå på opdagelse på hans fast muskuløse krop, da hun nåede kanten af hans boksershorts.

Normalt vil et møde med ens revisor lyde voldsomt kedeligt, men ikke her Sia og Felicia får meget mere end nyt tøj en sen aften efter lukketid.

Alle gode gange tre? Her er min fortælling om, hvad min første afbudsrejse førte til. Når man nærmer sig pensionsalderen, ser man som regel hellere bagud, men for mit vedkommende var det at komme til seniordans lidt af en genfødsel - Fordi! Retspræsidenten spænder Katja fast i gabestokken. Efter et par kærtegn på mine baller, blev jeg bedt om kan knæle, jeg gjorde som der blev sagt. Historien handler om hvordan en idé om chastity bliver ført ud i livet for til sidst at blive fanget af kvindens charme, intelligens og liderlighed.

Efter en stresset uge skulle der slappes af i fritidshytten, men det blev lidt anderledes end planlagt. Årets første sommerdag mødte jeg en elev ved stranden.

Det giver en masse oplevelser at gå til seniordans, opagede jeg, da min lystfiskerven Ole inviterede mig med til danseaften i seniorklubben.

Hun tog om mig bag fra og hviskede mig i øret at jeg skulle gøre mig spejlglat i badet både for og bag og at det ville blive tjekket med tungen. En gang skibums - Altid skibums. Rengøringskonen viste sig at have en særdeles stor pik.

Min kone havde fortalt at hendes gifte nære veninde ikke havde fået sex i et år og da jeg fik chancen kunne jeg ikke lade være med at tage hende Svigersøn bliver overrasket, og hans vildeste fantasi bliver opfyldt.

SommerSex på et Badehotel i Provinsen, Vestkysten en historie om en sommerflirt mellem en køkkenchef og en ungtjener. Jeg gik og længtes efter at klokken blev 13 hele formiddagen, da der Det varede ikke længe inden han nåede dagplejen.

Et simpelt spørgsmål og hjælp på hendes pc gav hende pik og ydmygelser i mængder hun ikke havde drømt om. Men første rigtige kæreste, var faktisk 6 år ældre en Mig, det var hende der tog min mødom, og som lærte mig op til at blive en habil elsker, og lærte mig de første dejlige erfaringer på et lagen.

Efter vore første episode var vi blevet tændt på at prøve mere til Marie og det fik vi lejlighed til ved barnedåben. Hvad sker der når københavneren og den muslimske pige mødes til en sommerfest? Min kones veninde savnede sex og det fik hun mens min kone så på i hemmelighed Mogens var træt og nyskilt efter 14 års ægteskab, han trængte til at der skulle ske noget nyt og brændte at få lov at virkeliggøre sin inderste fantasi - tissesex.

Første gang med en mand. Han masserede videre på min klit og jeg var efterånden blevet godt våd. Min samboer Unni og jeg har levd sammen nå i 10 år, og har hatt et herlig sexliv. En fyr sidder og laver lektier da hans lillesøster kommer ind for at snakke. Hemmelig forelsket i min ven Morten. Jeg besøgte min mor en weekend, og fik en dejlig overraskelse da hun kom nøgen ud fra badet.

Konen og hendes kusine skulle have tøseweekend og jeg var tvangsindlagt til at være med. På et tidspunkt hvor vi var ude og gå havde jeg længe haft en fuld erektion hvor min pik stod ret op af mit maveskind mens den var skjult og holdt ind mod maven af elastikken i shortsene. Lise er en 19 årig pige, der rejser gennem Europa.

Den anden mere seksuelle del af Hjælper min Storesøster. Når ens storesøster mangler en kameramand til sit nyheds indslag, er man jo nød til at sige ja. Hun havde fulgt efter mig hele aften, tilsidst råbte jeg "Hvad vil du? Jens skal til klassefest, men lige da han kommer ud af døren kommer hans ekskæreste forbi. To smækre sild på Interail får overnatning hos enlig mand i villa.

Den handler om en fantasi jeg har gået med i lang tid. Åhh Vil du ikke nok kneppe mig i min villige liderlige røv og piksutter-mund? Nabomanden blev min husven efter jeg havde mødt ham nøgen på stranden sammen med min ven. Vores naboer er i halvtredserne og vi har et fint forhold til dem. Inden jeg skulle til Australien som udvekslingsstudent skulle jeg til obligatorisk grundigt tjek hos min læge. Dejlig pige lå og legede med sig selv i en gryde ved stranden.

En weekendtur ved stranden, hvor konens fødselsdagsgave bliver noget ganske uventet, for både os og vores kammerat, da hans kone bliver kaldt på arbejde. Han havde brug for penge og var villig til at få taget sin homo-mødom for penge. Steen og Pia har længe fantaseret om en ekstra pige i sengen. Den unge Mikkel skal på bondegårdsferie hos sin farbror Bent. Endnu engang mødes jeg med Peter for at lege med Pikken, der efterhånden permanent er flyttet ind i min tankegang En oplevelse jeg for nyligt havde på mit universitet Han havde et godt øje til den smukke Sofie.

Jeg stønner og trækker vejret i små pust, og massere min klit. Jeg fantaserede ofte om hans store tykke pik, og om, hvor dejligt han havde kneppet mig før i tiden Jeg var lige ved at tro det var en drøm da jeg læste hvad der stod i sms´en.

Nei, din grisegutt Bonso, du får nok finne det ei brunstig tispe. Manden er på en lang gåtur, og han ser to piger der ligger og hygger sig i klitterne. Bare en lille historie om to piger der hygger sig lidt til en fest. Vi er begge på besøg i København. Vi havde været i sommerhus med hele familien i to uger. Først lænede jeg hende ind over bilen og hamrede min dunkende pik op i hende, hun var helt klar og safterne drev ned af hendes lår.

Hun stønner mere og højere, svajer i ryggen, presser hovedet bagover og komme tydeligt i en orgasme. En dansker forliser med sit skib og besætning nær Irland i Jeg ringede til vores gæst, Claes, som havde tid til at komme på besøg om tirsdagen til sex og rundstykker. Min mand og jeg var igang med en dejlig gang sex i haven, da det ringede på døren. Min mand er håndværker og det giver en masse håndværkersex som både jeg og hans kvindelige kollegaer får glæde af.

En aften med min kone og hendes rødhårede veninde der tog en noget uventet drejning Mine første Erfaringer med Drengesex og Gensidig tilfredsstillelse - Onani m.

Læreren, som alle eleverne snakkede om. Erindringer fra og om en ung mands seksuelle udfoldelser, og grænsesøgende eksperminenter. Jeg var nyansat, men havde fra første dag en kæmpe lyst til min noget ældre chefs pik. Køb af bukser udvikler sig, da det bliver nødvendigt, at tage de rigtige mål. Efter herremandens ordre skulle hun 2. Det blev hverken Hans eller herremanden der tog hendes mødom.

Du ligger og sover. Jeg var ved at tage overtøj på og var klar til at gå hjem ad, da jeg pludselig så Louise komme hen imod mig. Maibritt begyndte at brokke sig over, hun havde ondt i nakken, og jeg fortalte, at jeg godt kunne finde ud af at massere. Jeg fortæller hende, at det er noget tid siden, jeg har bollet, og at jeg specielt savner at blive redet.

Marina rejste sig og bekendtgjorde, at nu ville hun tage hjem. Jeg stod i badet efter at have dyrket aerobic og tænkte på instruktøren. En tøseaften fortsætter på en pub. Ung pige er på vej i toget til København for at besøge sin ven. De havde mødtes inde i byen. Vikaren og den billedskønne skoleleder tiltrækkes af hinanden, og da hun efter en hård dag vil masseres af ham Kontorsnakken endte med at hun ville have mig til at ta´ hende analt. Det "gik" næsten som han gerne ville, men misundelsens brød skal også spises.

Som årig var jeg på besøg hos min lidt ældre veninde Anne. På besøg hos min ven og hans kæreste endte vi med at kneppe hende i alle huller. Netop startet på universitetet, og det alle snakker om er den kommende rustur, hvor holdet skal rystes sammen på kryds og tværs.

Min kæreste og jeg kneppede hinanden på mange herlige måder. De er pludselig alene i togets lille kupe. Det kan være varmt at male, og så må man smide lidt af tøjet. Min forlovede ville have lov til at prøve Alexanders hestepik, mens jeg skulle se på. Min kæreste havde været udsendt med militæret og jeg aftalte med hans bror, at han skulle sende min kæreste hjem, da jeg ville overraske ham.

Jeg var til min kusines konfirmation og blev placeret ved siden af Alexander, som jeg var ret vild med. En sød lille novelle om at være ved at komme igang både med jævnaldrende og ældre piger.

Natasha er faret vild og befinder sig på privat ejendom da hun bliver stoppet af en mand. Jeg er 15 år og tænder let, en dag får jeg min hund til at slikke og bolle mig, min veninde kommer og det bliver den bedste weekend i mit liv. Jeg er single og det irriterer mig, at Line altid skal gøre sig bemærket med den lummer bemærkning om mit sexliv, som diskuteres livligt, når vi er sammen.

Da hans kæreste faldt i søvn ved festen, fandt han en anden pige - det endte med gensidigt håndværk. De får øje på hinanen ved en fest, kredser om hinanden, søger hinanden og går derfra Festen er ved at være slut.

Hun har lovet at passe gården i 2 dage for sin fætter. To piger går hjem fra en fest, og får en drink. De prøver deres julegaver på hinanaden og efter juleferien har hun en overraskelse til ham i form af en anden mand der sammen med hende kan dominere ham. Han er på vej til en parkeringsplads i det nordlige italien - og det er ved at være et stykke tid siden han har været sammen med sin kone.

Han kommer på besøg og lidt efter lidt forlægges legen til hendes seng, hvor han leger med hende og hun villigt underkaster sig. Hun havde ikke adlydt sine ordrer, der faldt straffen hårdt og kontant. Han fortsatte med at stå og gøre mig til grin, men det var, som om han også var rigtig vred. På rideskolen, har den 20 årige pige meldt sig til aftenfodringen, som hun plejer at klare alene. Så siger hun at hun har en veninde som bor på Østerbro, og at denne veninde tit har spurgt om Louise ikke har nogen søde kolleger som hun kunne blive præsenteret for.

Jeg var en fredag aften til fest ved en ven, hvor vi fik godt at drikke og alle var i godt humør. Læs om hvordan det udvikler sig,. På arbejde var der en fyr der åbenbart havde set sig lun på mig, når han kom i nærheden af mig prøvede han at mærke på min røv eller mine bryster, det var irriterende for jeg havde jo min mand og det var godt nok.

Nu var tiden kommet. En dråbe olie gled ned af siden på hende og forsvandt under bikinitoppens kant. Jeg var 17 år dengang, ca. Så rejste hun sig, hentede det massageapparat som jeg havde købt til hende og begynde at bearbejde sig kilder med det. Jeg havde i gennem en længere periode mødt meget tidligt om morgenen for at kunne nå alle de opgaver jeg havde liggende. Da klokken var ved at blive 21, og alle var ved at blive lettere fulde, begyndte Louise, som pigen hedder at komme med tilnærmelser til mig, og jeg gik jo selvfølgelig med på spøgen.

Du kommer ind til mig på en cafe, du er trusseløs, har ikke bh på, kun en kort kjole. Fyr møder ældre fyr på internettet og bliver overtalt til for føste gang at prøve sex mellem to mænd. For nogle år siden – jeg var 17 år - stod jeg under en ferie på Bornholm og fiskede på klippekysten. I was in a rock and roll gagrage band all through out high school. A few months ago my wife of three months, Adelaide, and I were relaxing in bed after having made love.

Emily sat on the stone bench looking at the letter she had just received. Growing up i was raised by a single mom. I walked into my home, my clothes ripped to shreds. To søskendes første møde med kærlighed. Hvordan numseklubben blev startet - en historie fra min ungdom for alt for længe siden. Hans skal underholde sin vens kone, mens vennen er på endnu en forretningsrejse. Fræk trekantsex med min kammerat og hans kæreste Sidst læst: Nu da nytåret er overstået, kan tankerne falde tilbage på "historien" Sidst læst: Frækt par på shopping i Milano, hvor besøg i et eksklusivt parfumeri udløser helt personlige dufte.

Peter overraskede mig med et meget usædvanligt middagsarrangement på Hilton Hotel. Hun så overrasket ud. Fortsættelse af bundet på stranden. Et ældre ægtepar havde lagt sig ikke langt fra vores tæppe, men vi var i vandet, og spillet begynder. Et ungt par bliver bestjålet i Rom. Uheldet giver dem en overraskende fræk oplevelse og uventede penge på lommen.

Hvem ved hvad der foregår i en loge før de indviges Hun gør i alt fald ikke men det skal jeg love for at hun finder ud af! Hvad bliver det næste for Birgitte og hendes djævelske aftale med bankmanden Sidst læst: Birgitte har i første del solgt sig selv til sin bankrådgiver Hr. Sørensen som sikkerhed for et lån. Nu udfordres hendes garanti for alvor i et frækt spil bag i en hvid limousine.

Mændene går under bordet og tøserne i byen. Knaldede naboerne nytårs nat Sidst læst: Ægtepar et tager til Tyrkiet for at nyde efterårs solen, den godt mad og en meget servicemindet bartender. Det er efterår og parret har besluttet at tage en weekend tur på kro og med dans om aftenen. De to kammerrater kørte en sommeraften tur på motorcykel og endte på Hornbæk strand, og endte med en tur i bølgen blå, men de var ikke alene i vandet!

De to ægtepar møder hinanden på en ferietur til Kreta. Her møder de også en græsk tjener og hans kusine. Se hvad det kan udvikle sig til Som 32 årig forlod hendes mand hende til fordel for en yngre model fordi hun var for kedelig.

Bedøm selv efter hendes tur i byen med veninderne. Hun og hendes veninde nød 3. Hendes fantasi om to mænd på én gang opfyldes af hendes mand og en kammerat i parets garage. Straffen for at have haft et sidespring kom nu, hvor konen og naboens søn og han kammerater tog for sig at retterne efter vejfesten.

Endeligt kom dagen, hvor Susan skulle være i selskab med sin Elskede mad og hendes gamle flamme, Jesper Sidst læst: Tidligere havde vi fundet Pia som husveninde og haft noget gode og spændende oplevelser sammen.

Det skulle hun nu prøve. Han bliver pirret af sin dejlige kæreste, sidder på knæ midt på stuegulvet. Pludselig mærker han en ekstra tunge vandre op ad inderlåret. Hus vendinden invitere denne gang også en anden veninde på middag med mere, så de to piger piger bliver brugt godt og grundigt Sidst læst: En mand modtager en MMS med et billede han ikke kan genkende fra et nummer han ikke kender. Først efter længere tid finder han ud af hvem beskeden er fra - og det er indgangen til nye eventyr og udlevelsen af en af hans fantasier.

Min kærste og jeg havde i nogen tid talt om, at det kunne være spændende at finde en dame, som ville være med til at lege med os i sengen og omliggende område. Jeg havde inviteret min bror hjem til min kæreste og mig. Min kæreste ved godt at jeg sommetider knepper min bror Mads; han har ikke noget imod det selv om det vel er ulovligt - men hvad pokker vi var alle tre over 18 år. Jeg havde fortalt Søren - min kæreste - at Mads skal overnatte hos os og at de skal tage mig begge to på samme tid.

Jeg skal være fyldet i en lækker sandwich. Pernille forførte os midt under undervisningen, hun ville have os begge to Endelig kommer Lina igen en aften jeg har arbejder over, men inden møder jeg Kim - det ender med at jeg tager begge pigerne, der villigt byder sig til. Lærerinden på privatskolen forfører to af sine elever, bliver fyldet i en sandwich med pedellen og en ven og inviterer alle hjem til orgie dagen efter Sidst læst: Efter en julefrokost var vi tre par til et ´after party´ hjemme hos Pia og mig.

Det ene par Henrik og Bente blevet lettere overrislet, og ville helst ikke køre hjem, så selvfølgelig kunne de da overnatte hos Pia og mig. Læs hvad det udviklede sig til. Men at jeg ikke vidste, hvor en uartig pige skulle gå hen for at få stillet sin nysgerrighed. Søren tænker på den nat hvor han først elskede med den handicappede Kirsten og derefter hendes veninde Charlotte Sidst læst: Efter et par øl i haven skete flg: Hvad har en stor norsk pornoseng, en kontorelev og et par ømme skamlæber med hinanden at gøre?

Svaret findes i Noget for noget 3. Marina rejste sig og bekendtgjorde, at nu ville hun tage hjem. I ser ud til at have en hel masse at, ahem, tale om, grinede hun til svar. Langsomt begyndte det at gå op for ham, at han var i færd med at få en af sine drømme opfyldt. Sex med to lækre kvinder på samme tid. En lille historie om en forespørgsel, der udviklede sig.

De havde mødtes inde i byen. Havde gået en dejlig lang tur gennem Tivoli, havde holdt i hånd og teet sig som et par der lige havde fundet hinanden. Åh nej, ekstremt dårlig timing! Ung pige er på vej i toget til København for at besøge sin ven. Det er blevet mandag. Det plejer at være en god dag at besøge swingerklubben. Det kan være vi skal lave en måle konkurrence, fortsatte hun med et glimt i øjet Sidst læst: Et parforhold i krise ude I sommerlandet.

Larm og ballade inde fra naboen. Manden i huset bliver sendt ind for at sige til naboerne, at de skal dæmpe sig, og så sker der ting og sager. Efter en god saftig femkant kommer konen ind for at se, hvad der er blevet af manden. Straf tilhører den der fortjener det, men nogengange bliver straf til problemløsning og nydelse når snydte folk lægger to og to sammen. Et krydstogt, hvor manden lærer nye sider at sin kone. Hun vil have taget renset, men har ikke mange penge. Betalingsaftalen ændres da arbejdet påbegyndes.

Jens og Linda er begge 23 år og skal for første gang mødes med et 15 år ældre par, Rita og Leo. De to par har aftalt, at det måske skal ende med, at de bytter partnere for en nat. Som en del af forspillet skal de alle fire i sauna. Maja har takket ja til besøg hos Jens, hvor han bestemmer hvad der skal ske.

Jens har inviteret Lise til at deltage Sidst læst: Lois og Jonas strander i en snestorm i en bjerghytte og de ser frem til nogle dage hvor Lois skal kneppes - især i røven.

Men Jonas finder Tessa uden for hytten så de bliver tre til at dele indespærringen. Overraskelserne vil stadig ingen ende tage.

En mand - mange tøser. Kan han klare dem alle? En kunstnergruppe udvikler deres egne værker og måden de bliver frembragt på. På besøg hos min ven og hans kæreste endte vi med at kneppe hende i alle huller Sidst læst: Når nu den ene kan lide at kigge og den anden kan lide at blev kigget på - så er det bare skønt at gøre det sammen!

Vores ´facefucking´ på stranden var blevet set af den spanske tjener, så hun kom med hjem og viste min kæreste hvordan hun skulle sluge mig til roden. Vi forlængede ferien og prøvede andre ting sammen med hende. Efter fødselsdagsfesten gik jeg med de to tyskere til deres hotel. Jeg forstod ikke ret meget tysk, men det var heller ikke nødvendigt, de lod pikkene tale et sprog jeg forstod.

Mette har inviteret Kim og Ole. Hun drømmer nemlig om to fyre på en gang. Inden længe får hun rigeligt at se til. Efter mange og lange overvejelser besluttede vi os endelig til at prøve med en ekstra pige i sengen og hvilken oplevelse for os begge.

Rigtig god novelle om fræk gruppesex mellem 2 kvinder og en mand Sidst læst: Min kæreste og jeg tog sammen med min skolekammerat Jeppe i sommerhus, hvor vi rigtig hyggede os. Vi solede os og smurte hinanden ind i solcreme og senere løb begivenhederne løbsk, men vi er stadig venner og kommer sammen. Han er på vej hjem til Viborg. Så ser han 3 tøse blaffere. Skal han stoppe og tage dem med?

Eller bare køre videre? Og skal de længere end Viborg? Overfaldet af to badenymfer på stranden. Jeg havde voldsom lyst til pik, og min mand hjalp mig med denne lyst. Pludselig fik vi hjælp fra postbuddet, og alle mine huller blev fyldt helt ud, på trods af en manglende lyst til to pikke fra min side til at starte med! De tager ned til Dorthes lille hus i Italien. De har en plan med den lokale cafe ejers søn. Først klæder de sig forførisk, og resten må du læse dig til.

Festen er ved at være slut. Hans forlovede danser en sidste dans. Vennen spørger om han må blive lidt og kneppe hans forlovede. De har lige holdt deres forlovelsesfest. Vil han og hans forlovede gå med til det?

To piger går hjem fra en fest, og får en drink. De sidder og ser lidt porno i TV, og begynder at lege med hinanden. Pludselig står der 2 fyre fra festen i døren.. Flot novelle med gruppesex mellem to kvinder og en mand, glæd jer Sidst læst: Bibelsk sexscene mellem tre kollegaer oh la la la Sidst læst: Det er sommer, sol og fest i sommerhuset.

I den lyse sommer nat nøgenbader de og tiltrækkes af hinanden. Et ungt par og et modent par finder sammen, og det ender med, at de bytter partnere, og senere er de sammen alle fire. To teenagerpiger har fået lov til at køre med en lastbil til Italien. De tror de kommer gratis med, men i undervejs vil chaufføren gerne have en modydelse. Det skal foregå på et motel i Tyskland, og han vil nyde begge piger på en gang. Den ene af pigerne er ikke så meget for ideen, men den anden gør hende opmærksom på, at hun også er nød til at betale for turen.

De må ska af med trusserne begge to, og dermed stopper det ikke. Jagtsæsonen varer hele året for den erfarne pigejæger, men hvad gør han, når byttet selv er jæger? Lindas historie om hendes introduktion til Hannes verden og Lindas liv. Jeg boede til leje, men kom bagud med huslejen.

Det fandt værtsparret en løsning på til deres store tilfredsstillelse. Vi skulle en tur til Hamborg og min kone havde trumfet igennem, at vi skulle med toget.

Turen udviklede sig helt anderledes end forventet. Jeg blev stærkt påvirket af alle de dejlige kvinder, som arbejdede hos min tandlæge. Det blev bemærket af tandlægen og hendes assistent. Fodboldafslutningen med seniordameholdet udviklede sig i meget underholdende retning og med overraskende afslutning. Præsten, Gitte, beslutter sig for at afprøve sine seksuelle grænser og får sig en overraskelse.

Jeg har længe gerne villet prøve noget nyt i mit sexliv og det skete på den bedste måde. Min gode veninde havde tit forsøgt at logge mig til en trekant med hende og hendes kæreste, men jeg havde altid afslået.

Vi skulle til en fest sammen, hvor hendes kæreste ville tage en god kammerat med, men kammeraten brændte os af, så vi festede alene. Og så kan fester jo udarte sig.. Min kone havde fødselsdag og jeg inviterede hende ud. Vi endte i en swingerklub hvor vi havde spænende oplevelser med at se andre par have sex medens vi selv elskede.

Et ægtepar beslutter sig at tage en tur i sommerhus uden børnene - Bare væk fra det hele og slappe af i rolige omgivelser. En aften tager de ud for at spise, og hun får en lille gave af manden - Et lille æg med en vibrator, som var fjernbetjent.

Et andet par ved nabo-bordet kigger min kone, med nysgerrige øjne - imens hun stille sidder og stønner. De skynder sig hjem, for at hygge sig, og pludselig opdager de at nogle står og betragter dem ude bag vinduet Skat, det var frækt at være to mænd om dig i går, men det vil også være frækt at være mig og en pige om dig!

Parret bruger deres anden dag på at tage en tur til Svendborg for at shoppe lidt, de køber noget frækt sexlegetøj, som de skal tage i brug senere på aftenen. Receptionisten kan godt genkende hvad for en pose de bringer med hjem, og senere finder hun ud af hvad der er i den.

Igen har de fundet tiden, lysten og ikke mindst behovet for en forlænget weekend – bare de to uden børnene. De har derfor valgt at tage på en forlænget Herregårdsweekend på Fyn. Efter de har fundet sig til rette lyder det "Skat, det dér med en trekant, er det virkeligt noget du kunne tænke dig at prøve”.. Mette spurgte mig, hvad jeg ville sige til at vi prøvede at score en fyr sammen. Jeg må indrømme, at jeg selv har tænkt på at deltage i en 3-kant, men ligefrem planlægge det med min veninde, det var nyt for mig.

Læs om de 2 piger, som tager i byen i Århus. Efter et par danse satte de sig for at få lidt at drikke, men pausen blev afbrudt af Anders som spurgte om Kirsten havde lyst til en dans, og jo det havde hun og straks efter var de på dansegulvet. Jens kiggede efter sin skønne kone, og nød hendes bagdel og lækre ben, mens dansen gik.

Han blev dog pludselig opmærksom på at Anders havde hænderne nede på Kirstens dejlige røv. Denne pige var hans kæreste, som i lang tid havde gået og drømt om, at blive taget af to fyre, på én gang - hun havde bind for øjnene, da en del af hendes trekantsdrøm også gik ud på, at blive taget af en ukendt fyr… Sidst læst: Jespers fantasier, legen med 2 kvinder og en mand.

Tre voksnes leg med mandens inderste tanker; Dominans-Fetisch-Infantilisme. Fra fremmedthed til nærhed og forståelse. Tanker og trang der kommer frem og bliver ren porno. En venindeaften hvor manden er med og får mere ud af det end han havde ventet.

Frigjort og nøgen som han godt vil det. Dorthe satte sig oven på mig, trak trusserne til side og satte sig på min pik. Den gled lige op i hendes våde fisse.

Hun kneppede mig hårdt og voldsomt. Lise holdt mig fast, jeg lå stille og så op i Lises øjne. Dorthe bare red mig, så lækkert, vildt og voldsomt Beskrivelsen ender som ren Hollywood. Monika flytter ind hos Valerie og Jean. Hun fastholder ønsket om at blive Jeans andenhustru og være underlagt Valerie. Mine hænder gled kælende ned over hendes mave og hofter og uden at gøre et større nummer ud af det, skubbede jeg hendes trusser ned til hendes knæ og Valerie sørgede selv for at de havnede på gulvet.

Jeg havde længe plaget min kæreste om at få lov til at finde nogle fyre der ville kneppe hende godt og grundigt, da jeg havde på fornemmelsen at hun ville nyde det ud over alle grænser Dette er hvad der skete da jeg endelig fik lov. De har endelig taget sig sammen. Mon sexklubber er noget for dem? Nu skal det være, og den debut, de får i aftenens hede, vil de sent glemme.

Den 34 årige gifte kvinde, vil forføre sin kollega. Men hvordan skal hun gribe det an?. Så også hendes mand er med på en fræk oplevelse. Det kan I læse her. Han var taget til stranden, fordi det var varmt. Derude fandt han en god gryde, da to badenymfer kom forbi. Men det var nu ikke lige solen de havde tænkt sig at nyde.

De mangler en fyr, til det tredje hjul og beslutter at lede efter ham på nettet. De falder for en, som viser sig at være med på den værste? De 2 piger for nu en travl, men dejlig aften? Det hele startede med en annonce i "Den Blå Avis": Længe går der og en dag får de en opringning og hvad sker der så?

Ja læs selv videre!! Af en eller anden grund har besøget gjort hende vildt ophidset, så hun ringer til sin gode ven, der gerne plejer at hjælpe i den slags nødsituationer. Han har ikke mulighed for at komme denne aften, men hele week-enden bliver sat af, og vennen har nogle helt specielle id? Det bliver bestemt ikke en kedelig week-end for Sofie, men mon ikke hun er lidt øm mandag morgen Ung pige i huset, ingen kæreste, hvad gør man så? Hun fandt en løsning, købte sig en dildo.

En dag hvor hun kommer hjem efter at have købt endnu en dejlig dildo, og skal være alene hjemme med manden i huset, har han tagen en kollega med hjem. Kollegaen og manden tilbyder hende rigtig pik, men vil også gerne se hende bruge dildoen Vi havde brugt det meste af dagen i haven, der trængte til en kærlig hånd. Det var varmt, så Thor foreslog, at vi tog i svømmehallen. Allerede mens vi arbejdede i haven kælede Thor for min bag, når jeg bøjede mig ned. Men sex i en svømmehal. Det kan man da ikke eller??

Hun sad og græd inde i deres stue, havde det så dårligt. Men manden var kvik, og så at det eneste hun manglede blot var lidt kærlighed og tissemand.

Hun møder en fyr i byen og tager med ham hjem, de har hed sex som også involverer fyrens kæreste. De dansede tæt, og da hun spurgte om han ville med hende hjem, var han ikke sen til at sige ja. Der var bare lige det at. Ja hvis du ikke kan styrre din nysgerrighed så? En helt tilfældig dag skal han ned og handle. I en bil sidder der 2 piger, og det ser ud til, at de snakker om ham.

Da han kommer ud af butikken bliver han kaldt an og inviteret på en køretur. Hvor, hvornår og hvordan den endte, tjae - læs selv: Læseferie og vejret er lige til en strandtur. Måske møder han nogle han kender. Faktisk vidste han jo godt, at vennen ville til stranden, men vidste han også, at han tog sin søster med - og en ven mere. Vidste han, at de plejer at være nøgne sammen, og at de gerne vil have ham med i legen. Min svigerinde og hendes mand ville have mig til optage en film med dem selv som aktører.

Filmen var ikke helt stueren og jeg kom selv til at deltage. Jeg har altid tændt på feminint regntøj. Jeg gik en tur en sommerdag hvor regnen silede ned, og pludselig så jeg to kvinder i lakregnjakker, jeg fulgte pænt efter dem, Hvad der yderligere sker, ja så må du læse slutningen på den.

Jeg var på besøg hos min kæreste og tænkte kun på at komme i bukserne på hende. Imidlertid forstyrrede hendes søster os. En sød lille historie om det, som de fleste mænd drømmer om.

Hun gik på efterskole, og havde besluttet at de fem drenge der skulle blive der weekenden over, ikke skulle kede sig. Hun udfordrede dem med strip poker og sin hidtil uberørte krop. Det blev ikke kedeligt!! Jeg have lige skiftet skole og skulle til at lære nye kammerater og lærer at kende. Der var specielt 2 af lærerne, som jeg lærte at kende på en lidt speciel måde. Vennerne skulle spille tennis, de var lidt sent på den, så der var kun åbent til damernes omklædningsrum. Så de blev nød til at dele De viste deres kroppe for hinanden, mærkede, prøvede?

Skulle det have været en fest. Det kunne man da vist ikke kalde det, men da vi kun var 4 personer tilbage. Ja så skete der noget. Jeg var nemlig sammen med min kæreste og 2 af hendes veninder. Når kæresten er skredet og man bor alene på en gård, der hvor kragerne vender, er det en stor fristelse når militæret har henlagt efterårsmanøvren til netop det område, og når de så indlogerer sig på gården, og tager brusebad i baghaven, kan det vel ikke undre at naturen går over optugtelsen.

Mon de der soldater kan fristes også Sidst læst: Jeg var på et weekend kursus, og vi var fem mand der var ved at være rystet godt sammen. En af aftenerne ville vi se på byens natteliv. Inde på et værtshus kom en usædvanlig tyk mand hen og spurgte om vi ville tjene nogle penge. Hvad tror du vi skulle gøre for pengene?

De 4 venner mødes igen. De aftaler at bryde alle grænser Hvorfor har vi ikke prøvet det noget før. Det var ellers begyndt med at kollegaen skulle hjælpe med nogle lofter i soveværelset, men det endte med noget helt andet. Min mand havde gennem længere tid plaget mig for at gå med til partnerbytte. Efter lang tids overvejelser gik jeg med til det.

Jeg fortrød ikke, da jeg fik masser af? Pia har besøg af sin veninde Joan. Pia savner sådan sin mand Paul, men kan ikke rigtigt opfylde hans behov. Hun kunne godt tænke sig at overraske ham. Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 personmed i sengen. Det ser imidlertid ud til at Paul har haft de samme tanker. Lone har længe ville gå nøgen rundt i skoven, en dag tager hun i skoven med sin mand, hun giver ham sit tøj og begynder alene den spændende spadseretur.

Men Lone og hendes mand ved ikke, at der er fissesultne skovarbejdere på arbejde den dag. Hun var alene i sine forældres sommerhus. Hver dag løber hun en tur og på turene får hun kontakt med 2 fyre.

De får aftalt, at de skal tage til stranden sammen. Senere ender de hjemme hos fyrene og den får ikke for lidt Sidst læst: Jeg havde aftalt med en veninde, at vi skulle tage på cykeltur Jylland rundt.

Imidlertid fortrød hun, men jeg ville afsted, så jeg pakkede cyklen og drog afsted. Det blev jævnt kedeligt eller gjorde det?. Parret holder sommer ferie i et lejet sommerhus på vestkysten. De får besøg af en af konens tidligere veninder. Men Manden bliver desværre kaldt på arbejde.

Da han vender tilbage til sommerhuset, bliver han meget overrasket? Joan spørger derfor om de nogensinde har tænkt på at være have en 3 person med i sengen. Når man går rundt med drømmen om, at se sin kone sammen med en anden mand, er det ikke altid, man får gjort noget ved det.

Hvis tilfældet så spiller ind - hvordan reagerer man så, og blev det så ligesom forventet. De har været gift i næsten 20 år, og nu har de meldt sig ind i en sex-klub, hvor de kommer til en indledende samtale, for at høre om det er noget for dem. Det foregår hos Hanne og Preben, som er et velhavende par, der bor i en pragtvilla et sted i Jylland. Inden længe skal de med til party i klubben, og ud over fire andre par, deltager Hanne og Prebens to døtre på 18 og 20 år.

Godt gejlede møder alle de op, og snart udvikler det hele sig. Et par er taget på kroferie. Efter ankomsten vil de straks en tur i svømmepølen. De skilles ved omklædningsrummene. Hun opdager, at en mand kigger på hende gennem den åbne dør og smiler udfordrende tilbage på ham. Jeg havde mødt en kvinde på nette som jeg nu skulle møde. Hun skulle tilbringe week-enden hos mig. Hun bad mig om at opfylde en af sine sexfantasier.

At blive taget af fremmede mænd som hun ikke kunne se. Den fantasi kunne jeg godt hjælpe hende med. Her kan læses hvad denne kvinde tænker og føler under dette Gang-Bang. De fire havde været sammen i en arbejdsgruppe i nogle uger, der nu var slut, og de blev enige om at spise en god middag sammen.

Efter middagen ville de to mænd spille strippoker, men damerne var ikke til kort. Det var ikke noget problem, da man bare kunne spille med terninger, og hver gang en fik en sekser, måtte han eller hun bestemme, hvem der skal tage et stykke tøj af. Damerne kikkede på hinanden og tøvede, men snart begyndte spillet. Efter et tip fra basserne fik soldaten fed fisse og penge til hjemrejsen?

Jeg arbejdede på natholdet og lige havde fået fri. Jeg snupper et bad og grundet varmen går jeg ud i haven og lægger mig, jeg går i drømmeland Her er hvad jeg drømte "Jeg er strandet på en øde ø med to eksotiske kvinder. Og varmen hidsede pigerne op. Vil du vide mere, må du læse den færdig selv. Efter en god middag med vennerne, skal man selvfølgelig også have dessert, og hvad er mere naturligt som dessert, end sex sammen med gode venner.

John, Lene og Jane skal en uge i sommerhus, hvor de skal nyde det gode vejr. Dagen efter de er ankommet vil de ud og bade, de bliver enige om at de vil ned på nudiststranden. Resten kan I selv læse Jer til.

Han vågnede da alle fire kravlede op i sengen. Betina klatrede helt nøgen ind under hans dyne, hvor hun fik fat i hans Her begynder en hed morgen stund, hvor alle hygger sig. Nærhed, åbenhed, lidenskab og sex i fri natur med gode venner. Parrene har første gang hed sex på rømø med hinanden, det videreudvikler sig på en rejse til Adriater havet.

Grænser bliver u-stands-elig brudt, og nye liderlige indfald overrasker gang på gang Pas på med hvad du ønsker dig, måske får du det.. Gang på gang havde hun drillet ham, med sit ønske om 2 pikke, og da hun lå bundet og med bind for øjnene, var der pludselig 2 liderlige mænd der kærtegnede hende De er på ferie, og er i fuld gang med de indledende øvelser, for at elske med hinanden.

Pludselig opdagede de, at genboen belurede dem. Dette afstedkom en vidunderlig og anderledes oplevelse. Hendes gamle naboer et ældre ægtepar skal flytte på pension og det kommer som noget af et chok for hende, for de var ellers friske.

En uges tid efter ankommer en flyttevogn med en nydelig mand. Hun tilbyder sin hjælp, men han takker nej denne gang. En lørdag aften har han imidlertid brug for hendes hjælp, men til hvad?? Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Flest hits Flest hits denne måned Tid læst Tid læst denne måned Sidst læst.

Søg Nu på sexwriter. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda Vil du over fars knæ? Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Når det hele går.. På sommerferie Naboens datter. Dit sted på nettet med erotiske historier. Vi udgiver historier hver dag.

Alle sex noveller er gratis!

. Min kone havde fødselsdag og jeg inviterede hende ud. Så rejste hun sig, hentede det massageapparat som jeg havde købt til hende og begynde at bearbejde sig kilder med det. Gættede han rigtigt fik han en præmie?. Jeg havde inviteret en kollega med på min speedbåd. Caféen Min første mandese En drøm gik opfyldelse, da jeg kom ind i butikken.

: Søger stor pik sexnoveller familie

Søger stor pik sexnoveller familie Især da overboen Signe slutter sig til Pia i haven, bliver historien våd? Efter et tip fra basserne fik soldaten fed fisse og penge til hjemrejsen? Også historien om hvordan jeg mødte min nuværende kæreste. Kan hun holde sig i skindet? Didde har arrangeret en firkant med de to franske fyre.
Luder i viborg knep mig i røven Escort pussy tantra ålborg
Fede kvinder sex erotisk fantasi 363
MASSAGE FOR KVINDER ESCORT ODDER Skrevet af Mulle     Tilføj til min liste Hendes gamle naboer et ældre ægtepar escort uden gummi ung escort flytte på pension og det kommer som noget af et chok for hende, for de var ellers friske. Tidligt om morgenen er godt i vores firma, for der er fred og ro - kun forstyrret af rengøringsdamen. Den lille historie om min første trekant. Samtidigt er hun uudholdeligt liderlig. At blive taget af fremmede mænd som hun ikke kunne se. Ferien i Berlin fortsætter med en spændende og pirrende overraskelse. Det ser imidlertid ud til at Paul har haft de samme tanker.
Søger stor pik sexnoveller familie Han havde et godt øje til den smukke Sofie. En dag tager han mod til sig og invitere hende hjem. Hun rejste sig og gik ud De har en plan med den lokale cafe ejers søn. Slår den ene arm om brysterne og råber: Han er omme bag mig, hvor han langsomt trækker badekåben af mine skuldre.
nov Sex i kbh søger stor pik pige far pik billige escortpiger Hjælpsom hvis du en gratis sexnoveller Sex I Familien Historier Kendte Nøgne Damer. Posted on by søger stor pik billig sex hvis du en gratis sexnoveller Sex I Familien Historier Kendte Nøgne Damer Lille Skensved Gratis . 2. dec Glædespiger københavn søger stor pik Hjælpsom hvis du en gratis sexnoveller Sex I Familien Historier Kendte Nøgne Damer Lille Skensved.

Søger stor pik sexnoveller familie

Søger stor pik sexnoveller familie

Liderlige historier naturlig bryster